U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Verzending & retouren

Verzending & Retouren

(Dutch Only)

Hieronder vind u alle informatie met betrekking tot verzenden en retourneren. Uw bestelling wordt discreet verzonden. Er is dus aan het pakketje niet af te zien waar het vandaan komt!

Wij werken samen met: DHL en Vanavondbezorgd.

1. Verzendkosten

De verzendkosten bedragen €6,50 euro (incl. BTW). En bij bestellingen vanaf €75,-euro zijn de verzendkosten gratis!

2. Levertijd

Als u een bestelling plaatst voor 23:59, heeft u het de volgende dag al in huis. Hieronder zie je een schema van de bezorgdagen. Afhalen geld alleen bij leveringen via DHL.

-
BESTELD VOOR:EERSTE BEZORGINGAFHALEN AFLEVERPUNT (ALLEEN DHL)
Maandag 23:59 uurDinsdagDinsdag
Dinsdag 23:59 uurWoensdagWoensdag
Woensdag 23:59 uurDonderdagDonderdag
Donderdag 23:59 uurVrijdagVrijdag
Vrijdag 23:59 uurZaterdagZaterdag
Zaterdag 23:590 uurMaandagMaandag
Zondag 23:59 uurMaandagMaandag

3. Retourneren

Op de pakbon van uw bestelling vind u een label met een retouradres. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via service. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."

Uitzonderingen op het herroepingsrecht (Wettelijk bepaald):

- Sexy speeltjes, kousen, slips en producten die voor intiem lichamelijk gebruik kunnen worden gebruikt mogen niet geretourneerd worden als de verpakking/verzegeling is verbroken.

- Gepersonaliseerde artikelen

- Elektronische apparatuur en DVD's met een verzegeling mogen niet retour als deze is verbroken.

- Condooms, glijmiddelen, cremes en tabletten kunnen niet retour i. v. m. de veiligheid